Over ons

Ons bedrijf

Image

B&W Elektro en beveiliging is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf, gevestigd in de regio Drechtsteden en actief door heel Nederland.

Ons team van 20 deskundige medewerkers is gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, waaronder elektrische installaties, datanetwerken, brand- en noodverlichtingsinstallaties.

Wij bedienen een divers klantenbestand, van woningbouw en scholen tot overheden en particulieren, en bieden ook 24-uurs storingsdienst.

We zijn gespecialiseerd in diverse elektrotechnische installaties, datanetwerken, en brand- en noodverlichtingsinstallaties.

Contact opnemen
Image
Diverse Klantengroepen

We bieden onze diensten aan een brede klantenkring, variërend van woningbouw, scholen, overheid, tot particulieren. Onze service omvat onderhoud, verbouwingen, en projecten, aangevuld met een 24-uurs storingsdienst.

Opleiding en Certificering

Als SSB erkend leerbedrijf zijn wij toegewijd aan de opleiding van jong talent. We bieden stageplekken voor VMBO en MBO-studenten. Kwaliteit en veiligheid zijn kernwaarden binnen onze organisatie, wat wordt ondersteund door diverse certificeringen.

Faciliteiten en Bereikbaarheid

Ons kantoor is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht in de regio Drechtsteden. We beschikken hier ook over een eigen magazijn, waar materialen aan zowel particulieren als bedrijven worden aangeboden.

Contact opnemen