Diensten

Elektrotechnische Installaties

B&W Elektro en beveiliging is jouw partner voor alle elektrotechnische installaties. We richten ons op het ontwerp, de installatie en het onderhoud van diverse systemen.

Dit omvat niet alleen de basisvoorzieningen zoals stopcontacten en schakelaars, maar ook complexere installaties zoals geïntegreerde gebouwbeheersystemen.

Onze expertise strekt zich uit van het aanleggen van nieuwe installaties tot het renoveren van bestaande systemen, steeds met een focus op duurzaamheid, veiligheid en innovatie.

Of het nu gaat om een klein huis of een groot kantoorcomplex, wij zorgen ervoor dat alles volgens de hoogste standaarden wordt uitgevoerd.

Contact opnemen

Verlichting

De juiste verlichting kan de sfeer van elke ruimte volledig veranderen. Bij B&W Elektro en beveiliging begrijpen we dit als geen ander en bieden we op maat gemaakte verlichtingsoplossingen.

Van het plannen en ontwerpen tot de installatie, wij zorgen voor een perfecte verlichting die past bij jouw stijl en behoeften.

Of het nu gaat om sfeerverlichting in je woonkamer, functionele verlichting in kantoren of energiezuinige LED-oplossingen, wij hebben de kennis en ervaring om jouw ideale verlichtingsplan te realiseren.

Contact opnemen

Domotica

Ontdek het gemak van een slim huis met de domotica-oplossingen van B&W Elektro en beveiliging. Wij integreren technologie in je huis waardoor je dagelijks leven comfortabeler en efficiënter wordt.

Van het automatiseren van verlichting, verwarming en beveiliging tot het bedienen van al je apparaten met één druk op de knop of zelfs met je stem.

Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk, aanpasbaar en kunnen worden geïntegreerd met bestaande apparaten. Wij bieden persoonlijk advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw domoticasysteem perfect aansluit bij jouw wensen.

Contact opnemen

Zonnepanelen

B&W Elektro en beveiliging helpt je graag met de overstap naar duurzame energie door het installeren van zonnepanelen.

Wij bieden complete oplossingen, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Onze zonnepanelen zijn niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar bieden ook een significante besparing op je energierekening.

Wij zorgen ervoor dat jouw zonnepanelensysteem optimaal presteert en integreren het naadloos met je huidige elektrische systemen.

Contact opnemen

Laadpalen

Met de opkomst van elektrische voertuigen zijn laadpalen thuis of op de zaak een must-have geworden. B&W Elektro en beveiliging biedt een reeks laadoplossingen die geschikt zijn voor verschillende types en modellen van elektrische voertuigen.

Onze diensten omvatten advies over de beste laadoptie voor jouw situatie, installatie van de laadpaal en periodiek onderhoud.

Of je nu een enkele laadpaal nodig hebt voor thuis of een netwerk van laadpalen voor je bedrijf, wij leveren een betrouwbare en efficiënte laadinfrastructuur.

Contact opnemen

Inspectie en onderhoud

Regelmatige inspectie en onderhoud zijn essentieel voor de levensduur en veiligheid van je elektrotechnische installaties.

B&W Elektro en beveiliging biedt grondige inspecties en professioneel onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd optimaal functioneren.

Onze diensten omvatten het controleren van installaties op slijtage, het testen van de veiligheid en het up-to-date houden van je systemen volgens de laatste technologische ontwikkelingen en veiligheidsnormen.

Contact opnemen

Intercom en belinstallaties

Met onze intercom- en belinstallaties van B&W Elektro en beveiliging verbeter je de veiligheid en communicatie van je pand.

Onze systemen zijn ideaal voor zowel particuliere woningen als commerciële gebouwen, en bieden een scala aan functies, waaronder video-intercoms, draadloze opties, en toegang op afstand.

Wij zorgen voor een naadloze integratie met je bestaande systemen, en bieden een gebruiksvriendelijke, betrouwbare oplossing voor jouw communicatiebehoeften.

Contact opnemen

Datanetwerken

In de digitale wereld van vandaag zijn robuuste datanetwerken essentieel. B&W Elektro en beveiliging is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van datanetwerken voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wij bieden oplossingen voor bekabelde en draadloze netwerken, zorgen voor optimale snelheid en betrouwbaarheid, en bieden ondersteuning bij alle netwerkgerelateerde vragen.

Onze diensten zijn gericht op het creëren van een naadloze en veilige dataverbinding, ongeacht de omvang van je project.

Contact opnemen

Inbraakbeveiliging

Bescherm je woning of bedrijfspand met onze geavanceerde inbraakbeveiligingssystemen.

B&W Elektro en beveiliging biedt een scala aan oplossingen, waaronder alarmsystemen, bewegingsdetectoren, en geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

Wij zorgen voor een op maat gemaakte beveiligingsstrategie, gericht op het afweren van inbrekers en het bieden van gemoedsrust.

Contact opnemen

Camerabeveiliging

Houd je eigendommen veilig met onze hoogwaardige camerabeveiligingssystemen.

Bij B&W Elektro en beveiliging bieden we een breed scala aan camerabeveiligingsoplossingen, van discrete binnencamera’s tot uitgebreide buitensystemen.

Onze systemen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën zoals nachtzicht, bewegingsdetectie en remote monitoring, waardoor je altijd en overal toezicht kunt houden.

Contact opnemen

Toegangscontrolesystemen

Beheers wie toegang heeft tot je pand met onze geavanceerde toegangscontrolesystemen.

B&W Elektro en beveiliging biedt oplossingen variërend van eenvoudige kaartlezers tot biometrische systemen.

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die geschikt zijn voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties, en zorgen voor een veilige, beheersbare toegang tot alle gebieden van je pand.

Contact opnemen

Brand- en Ontruimingsinstallaties

Zorg voor maximale veiligheid in geval van brand of noodsituaties met onze brand- en ontruimingsinstallaties.

B&W Elektro en beveiliging biedt een uitgebreid assortiment aan brandmelders, sprinklersystemen en ontruimingsalarmsystemen.

Onze oplossingen zijn ontworpen om snel en effectief te reageren in noodsituaties, en bieden een essentiële bescherming voor je gebouw en de mensen daarin.

Contact opnemen